Irodaköltöztetés a Siemens bútorszállítójával

Az irodaköltöztetés nem olyasmi, amit érdemes félvállról venni, mivel igen komoly munkáról van szó, ami bármelyik cég életében fontos momentumnak számít. Éppen ezért az irodaköltöztetést végző cégnek rengeteg tapasztalattal és elhivatottsággal kell rendelkeznie, és mindezek mellett a pontosság is elengedhetetlen. A Bauer Teher ezen tulajdonságok mindegyikével rendelkezik, sőt, nálunk az árak sem ijesztőek.

Jól tudjuk ugyanis, hogy hiába a magas színvonal, ha az árak túl magasak, az pontosan annyira rossz, mint az olcsó, de silány szolgáltatás; mi a korrekt árakon történő korrekt munkában hiszünk. Részben ennek is köszönhető, hogy a világhírű Siemens minket választott hivatalos magyarországi bútorszállítójául (referencialevél a honlapunkon megtekinthető).

Mivel minden vállalkozás alapvető érdeke, hogy feleslegesen ne álljon a munka egyetlen percig sem, az Irodaköltöztetés esetében is létfontosságú a gyorsaság és a pontosság. Természetesen a sebesség esetünkben sohasem mehet a minőség és a körültekintés rovására. Az irodaköltöztetés ideális időpontja a hétvége, mivel így akár leállás nélkül is lebonyolítható, péntek délután és hétfő reggel között. Mivel ennek köszönhetően a hétvégi időpontok a legnépszerűbbek a hóvégiek mellett, érdemes a fuvart lekötni legalább egy-két héttel korábban.

Fontos megjegyezni, hogy nálunk nincs hétvégi felár, sem más rejtett költség! A fuvar megrendelésekor elengedhetetlen a lehető legpontosabb tájékoztatás is. Fontos tudnunk, hogy nagyjából mennyi bútorra és csomagra számíthatunk, mi a költöztetés pontos útvonala, és hogy vannak-e páncélszekrények, vagy ehhez hasonlóan túlsúlyos tárgyak. Ezek nem csak a brigádunk méretét, hanem az alkalmazott teherautó típusát is meghatározzák, ugyanis a kelleténél kisebb csapattal és teherautóval a költöztetés feleslegesen elhúzódhat, míg nagyobbal viszont drágább lehet.

Forduljon hozzánk bizalommal, ugyanis tapasztalatunknak, eszközeinknek és szakértelmünknek köszönhetően többszintes irodaházakat is hatékonyan és gyorsan elköltöztetünk, és vállaljuk a csomagolást, illetve a bútorok szerelését is, méghozzá külön felár nélkül.