A tiltott technikák alkalmazása komoly büntetést jelenthet

Vannak olyan cégek, akik még a régebbi elveket követik, azonban esetükben még rengeteg olyan technika van terítéken, amelyeket a google már egyáltalán nem szeret, sőt esetleg azonnal büntet is.

Sajnos ennek a szoros következménye lehet, hogy az eddig nehezen elért helyezésünket teljesen elveszítjük, arról már nem is beszélve, hogy visszaszerezni sokkal több munka, mint eddig. Ha olyan tiltott technikákat alkalmazunk, mint például a kép mögé rejtett szöveg, akkor semmiképp se számítsunk pozitív visszajelzésekre, sőt, biztosak lehetünk abban is, hogy a google egyáltalán nem fogja díjazni.

KeReSőOpTiMaLiZáLáS

KeReSőOpTiMaLiZáLáS

A keresőoptimalizálás folyamatosan változik, éppen ezért csakis olyan céget bízzunk meg portálunk fejlesztésével, aki nem csak tisztában van azzal, hogy mit kell tenni a jobb helyezés érdekében, de hosszú távú rangsor előrelépést tud elérni azzal, hogy oldalunkat az egyik legnagyobb kereső számára tetszetőssé teszi. Azonban ez hosszabb folyamat, így mindenképp legyünk türelmesek és bízzunk a szakemberben.